Homeparties

Homeparties van Nadine en Suzanne zijn alles behalve gewoon. Tijdens onze homeparties willen we er namelijk samen met jou en je vriendinnen, zussen, dochters of collega’s een feestje van maken!

We nemen graag de tijd om jou en je gasten verschillende tips en trucs te laten zien op het gebied van make-up. Daarbij gebruiken we mooie producten van het merk Make-up Studio, welke door iedereen zelf kunnen worden aangeschaft tijdens je homeparty. Ook geven we persoonlijk advies over het aanbrengen van make-up en het samenstellen van de look die bij jou past! Daarom zitten er ook een hoop trendy accessoires zoals sieraden, sjaals en tassen in onze collectie.

Ons aanbod wisselt continu zodat we steeds een verrassende homeparty kunnen verzorgen. Wij zetten jou en je gasten graag in het zonnetje!

Hoe werkt het?

Een homeparty organiseren is heel eenvoudig. Samen met ons prik je een datum waarop je je party wilt plannen. Je zult vervolgens je gasten op de hoogte moeten stellen via een uitnodiging met informatie over waar en wanneer deze gezellige happening plaats gaat vinden. Als gastvrouw zorg je ervoor dat je gasten worden voorzien van een hapje en drankje. (Een wijntje en een knabbeltje doen het altijd goed!). Wij zullen de inhoud van je party verder verzorgen. Als dank bieden wij de gastvrouw graag een presentje aan en mag je enkele producten van Make-up Studio uit zoeken.

Tijdens deze avond…

  • Verzorgen wij diverse make-up demonstraties;
  • Vertellen wij over het gebruik van Make-up Studio producten;
  • Is er ruimte voor persoonlijk make-up advies;
  • Bestaat er de mogelijkheid tot het aanschaffen van producten van Make-up Studio;
  • En nemen wij accessoires mee zoals sieraden, sjaals en tassen die je look compleet maken.

Kortom voor ieder wat wils!

Wil je zelf een homeparty organiseren of heb je nog vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Let op: gezien de meeste homeparties op locatie plaatsvinden verzorgen wij uitsluitend parties binnen regio Zuid- en midden Limburg.